Vi sätter alltid kunden i centrum och vår ambition är att vara det mest kundvänliga hemserviceföretaget i Karlstad!

Inget hem är det andra likt. I ett hus har man kanske problem med katthår i soffan. Hos grannen är det fönstren som behöver putsas.
För att kunna uppfylla just dina behov så har PJ’s personal både kunskap och lyhördhet för att kunna uppfylla just dina önskemål på bästa sätt. Vi sätter alltid kunden i centrum och vår ambition är att vara det mest kundvänliga hemserviceföretaget i Karlstad med omnejd.

Vi vill naturligtvis ge dig högsta kvalitet på alla våra utförda tjänster och det är bara möjligt om vi har en motiverad och kunnig personal
som trivs med sitt jobb. Därför så har all vår personal utbildats i städteknink, etik och moral, ergonomi, kundvård och säkerhetspolicy.
Självklart har vår personal tystnadsplikt om dig som kund.

Vi inleder vårt samarbete med dig som kund med förslagsvis en storstädning av ditt hem. Efter den tar Julia kontakt med er om återkommande städning som är utformat efter era önskemål. Vissa vill ha städat varje vecka andra vill ha varannan vecka och någon kanske bara en gång i månaden. Det är du som kund som bestämmer.

Vi som jobbar på PJ’s är ett trevligt gäng, med lång erfarenhet från städbranschen, så du är i trygga händer när du anlitar oss.